Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta achizitii publice si private proiecte europene
10000 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea noastra, Centrum Expert Consult Srl, prin expert achizitii publice atestat, de profesie jurist si cu o vasta experienta in domeniul juridic, in legislatia privind proiectele finantate din fonduri nationale si europene si respectiv in legislatia achizitiilor publice si private, inclusiv achizitii directe, ofera servicii de consultanta specializata in domeniu dupa cum urmeaza:

PENTRU BENEFICIARII DE PROIECTE FINANTATE DIN FONDURI NATIONALE SI EUROPENE:

- Servicii de consiliere / asistenta / suport la realizarea dosarului achizitiei / documentatiei procedurii de achizitie publica / achizitie privata / achizitie directa, inclusiv a contractului de achizitie, respectiv consultanta in vederea respectarii legislatiei in materie.

- Consultanta in scopul evitarii aplicarii de corectii / reduceri financiare in cadrul proiectelor finantate din fonduri nationale si europene.

- Suport si reprezentare in elaborarea si negocierea clauzelor contractuale, precum si alte documente juridice necesare procesului de achizitie sau implementarii contractului de finantare, inclusiv redactarea contractului de achizitie.

- Consiliere privind posibilitatea modificarii contractelor de achizitii publice / private, precum si la intocmirea actelor aditionale, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

- Indrumare pentru intocmirea dosarului achizitiei in vederea depunerii acestuia la organismele finantatoare / autoritati de management conform regulamentelor si procedurilor solicitate in cadrul programelor de finantare.

- Consultanta de specialitate in materia contractelor de finantare si respectiv a Ghidurilor Solicitantului in cadrul proiectelor finantate din fonduri nationale si europene, atat la redactarea / depunerea Cererii de finantare / etapa de contractare, inclusiv documente suport, cat si pe parcursul implementarii proiectului.

PENTRU OPERATORII ECONOMICI OFERTANTI:

- Consiliere in vederea depunerii ofertelor in cadrul procedurilor de achizitie publica / privata de catre operatorii economici.

- Consiliere pe tot parcursul derularii procedurii de achizitie, incepand cu analiza documentatiilor de atribuire publicate de autoritatile contractante, solicitarea de clarificari (daca este cazul) si pana la finalizarea procedurii de achizitie si semnarea contractului ca ofertant castigator.

- Suport si reprezentare in elaborarea si negocierea clauzelor contractuale.

PENTRU AUTORITATI / ENTITATI CONTRACTANTE:

- Asistenta de specialitate in pregatirea si elaborarea documentatiei specifice realizarii procedurilor de achizitie si respectiv intocmirea dosarelor de achizitie.

- Consiliere si suport in toate etapele procesului de achizitie publica, de la alegerea procedurii si initierea acesteia, etapa de evaluare, atribuirea si semnarea contractului de achizitie.

- Elaborarea clauzelor contractului de achizitie si redactarea acestuia.

- Consiliere in gasirea celor mai bune solutii legale si totodata avantajoase pe parcursul derularii procesului de achizitie si implementarii / modificarii contractului de achizitie.

- Consultanta generala privind procesul de achizitie, inclusiv asistenta si sprijin in orice etapa a procedurii.

- Suport in elaborarea si aplicarea manualelor, procedurilor operationale de lucru si regulamentelor interne la nivel de organizatie pentru realizarea achizitiilor.

- Consultanta de specialitate cu privire la interpretarea si aplicarea legislatiei in domeniul achizitiilor publice si private in vigoare.

Serviciile noastre de consultanta se adreseaza:

- autoritatilor / entitatilor contractante;
- operatorilor economici solicitanti / beneficiari de proiecte;
- (potentialilor) ofertanti in cadrul procedurilor de achizitie publica si privata / achizitie directa;
- firmelor care realizeaza management de proiect, ca sprijin in realizarea achizitiilor.

Pentru oferte si informatii suplimentare ne puteti contacta prin telefon prin e-mail.
Din Gura in Gura